Voorbereidingen - Reisverslag uit Uden, Nederland van Carien - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Uden, Nederland van Carien - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: bota

Blijf op de hoogte en volg Carien

15 Oktober 2011 | Nederland, Uden

Afgelopen dinsdag heb ik mijn ticket geboekt naar Lima en eveneens mijn interne vlucht van Lima naar Arequipa.
Het heeft wel wat hoofdbrekens gekost maar zo'n kans moet ik toch niet laten schieten. Toch wel eng om in je eentje voor de eerste keer zo'n lange reis van ruim 9 weken te maken.
In juni hoorde ik dat er weer een nieuwe reorganisatie zou komen bij MSD en deze keer bij de Global ICT. Na een paar dagen werd duidelijk dat ook ik bij de boventalligen zou horen. Vanaf 1 november. Tot 1 april ben ik nog wel in dienst maar heb geen werkplicht. Mijn pasje en alle andere zaken moet ik op 31 oktober inleveren. Dat geeft me dus 5 maanden om me op iets anders te richten. Zuid Amerika heeft me altijd al getrokken en ook de Spaanse taal. Heb 35 jaar geleden al eens 2 van de 5 nivo's gedaan toen ik bij Philips werkte. Dat ga ik dus nu weer oppakken en wel in Arequipa. 5 weken, 5 dagen per week en 4 uur per dag een 1 op 1 training bij Ceica Peru. Zie ik erg naar uit.
Intussen heb ik al mijn entingen gehad en ben volop bezig om me voor te bereiden op mijn verblijf daar.
Krijg ook veel tips die ik allemaal noteer. Tot de volgende keer.

• 15 Oktober 2011 - 21:43

Jos Welzen:

Querida Carien
    Tu viaje a Peru me parece un plan estupendo. Te deseo una estancia muy agredable. Estoy muy interesado conocer tus pasos siguientes en el continente latino.
    Cuidate
    Besos Jos

• 16 Oktober 2011 - 07:31

Karel Corina En Kids:

super gaaf wel spannend we zullen je volgen .
    groetjes en tot volgende week

• 18 Oktober 2011 - 07:32

Gonnie Van Ham:

Querida hermana,

Eres unica; Parece que es el momento gusto para tu viaje, trabajo y estudios en Peru.
    Estoy convencido que vas a tener unos meses estupendos..
    Hasta le proxima

Abrazos y besos, Gonnie

• 30 Oktober 2011 - 15:44

Marly:

Carientje,
    Heel veel plezier!
    Ik zal je wel missen op mijn verjaardag.
    Succes, en hou ons op de hoogte.
    X

• 20 November 2011 - 18:30

Hoi Carien:

Je bent vast al geland. Wij zitten om de tafel bij ons mam en zijn erg benieuwd of je goed bent aangekomen en wat je eerste indruk is van Peru. De eerste dagen zul je nog moeten wennen maar intussen zijn wij vol verwachting van je eerste ervaringen. Het zou erg leuk zijn als je een paar foto's stuurt. In afwachting van leven we met je mee en fantaseren wij intussen verder over hoe het voor jou zal zijn. Tot heel gauw en lieve groetjes van vooral ons mam, Herman, Marion en Petra.

• 09 December 2011 - 21:53

Moeder Van Carien'.:

Hallo mijn lieve dochter Carien,
    Ikwil jou heel graag een briefje schrijven
    maar op deze manier gaat het veel sneller
    Op de site zag ik al een paar foto